Crede în ceea ce poţi deveni!

,,Din Vale suntem noi şi chiar de e Seacă ne pasă de voi!,,

18 iunie, 2010

Începe un nou curs de teatru în Familia Kolping Valea Seacă

După cum ne-am obișnuit deja, în vacanța de vară Kolping Moldova oferă cursuri de teatru pentru copiii și tinerii din comunitățile noastre.

Miercuri, 16 iunie 2010, a avut loc întâlnirea pregătitoare pentru dezvoltarea unui astfel de curs în Familia Kolping din Valea Seacă.

Au participat 35 de tineri și cel puțin 30 s-au arătat interesați să urmeze acest curs. Astfel vor fi 2 grupe de lucru pentru următoarele 2 luni, în fiecare miercuri de la orele 15.00 prima grupă și de la orele 17.00 a doua grupă.

Cursul va fi finlizat cu realizarea unei piese de teatru cu fiecare grupă de tineri și prezentarea a cel puțin 3 reprezentații până la începerea anului școlar.

Felicităm tinerii pentru acest curaj de a se descoperi prin arta dramatică.

Mulțumim Anei Cojan și Ioanei Duma pentru organizarea la nivel local și sperăm să realizăm împreună cu toți tinerii participanți o acțiune culturală reușită și acest curs să însemne pentru ei un plus de creștere personală și de grup, un moment de culturalizare și exprimare artistică benefică în orice domeniu își vor desfășura activitatea pentru viitor.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza....