Crede în ceea ce poţi deveni!

,,Din Vale suntem noi şi chiar de e Seacă ne pasă de voi!,,

24 iunie, 2010

Bacău - Cupa “Dominic Savio” la fotbal, ediția a II-a 2010

Sâmbătă, 19 iunie, în Bacău s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Cupei ”Dominic Savio” la fotbal dedicată comunităților catolice din Dieceza de Iași.

Acest campionat este organizat în fiecare an de către Oratoriul ”Don Bosco” în parteneriat cu Asociația Kolping Moldova, dar în acest an s-au alăturat acestei acțiuni parteneri ca: Primăria Bacău, Direcția Județeană de Tineret Bacău și Liceul Sportiv din Bacău.

Au participat 16 echipe din 16 comunități: Bacău, Cleja, Valea Seacă, Faraoani, Nicolae Bălcescu, Valea Mare, Lespezi, Oratoriul ”Don Bosco”, Oituz, Frumoasa, Ploscuțeni, Mărgineni, Răcăciuni, Galbeni, Barați și Traian.

Această acțiune se dorește a fi o posibilitate de exprimare a tinerilor prin sport, o manifestare de bucurie și prietenie, dar și o altfel de organizare care încurajează respectul față de adversar, competiție și calitatea exprimării verbale a tânărului catolic.

Dupa o luptă frumoasă, tensionată și chiar pasională, în finala mică s-au întâlnit comunitățile din Valea Seacă și Nicolae Bălcescu. Victoria a revenit tinerilor din Valea Seacă.

În finala mare s-au întâlnit: tinerii din Parohia Ss. Petru și Paul din Bacău și tinerii din Cleja. Echipa din Bacău a câștigat după executarea loviturilor de la 11 m.

Felicitând echipele câștigătoare, echipele participante, organizatorii și toți cei care s-au implicat în buna desfășurare a acestei acțiuni, invităm comunitățile anul viitor la o nouă ediție a prieteniei exprimate prin jocul de fotbal.

Corneliu Bulai – Președinte Kolping Moldova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza....