Crede în ceea ce poţi deveni!

,,Din Vale suntem noi şi chiar de e Seacă ne pasă de voi!,,

28 februarie, 2010

A venit primavara si pentru noi…



O data cu venirea primaverii….noi… tinerii Asociatie Kolping Valea Seaca ne-am apucat de treaba.

Planul a fost pus pe hartie…iar acum trebuie aplicat. Ideile de activitati pentru luna martie sunt cu mult peste 100…dar bineinteles ne vom limita incepand cu confectionarea de martisoare si felicitari pentru femeile din parohia noastra, activitati si concursuri pentru copii pana la Balul Familiilor unde vor fi concursuri si premii interesante…

Luna martie iti ofera posibilitatea de a vedea cine te apreciaza cu adevarat. Si o simplafelicitare este o modalitate de a-i arata persoanei de langa tine ca inseamna ceva special pentru tine. Daca ii plac florile sau fluturasii, alege ceva in acelasi ton pentru a-ti exprima sentimentele fata de aceasta. Primavara a venit din nou asa ca bucuria venirii ei trebuie impartasita cu cei din jurul tau. Chiar daca este pentru prietena ta cea mai buna, pentru mama ta sau pur si simplu pentru cineva special din viata ta, o felicitare te poate ajuta sa iti exprimigandurile bune si urarile de fericire. Luna martie este luna in care nu trebuie sa iti disparazambetul de pe fata, in care sa radiezi frumusete si sa imparti acest sentiment de bine cu toata lumea din viata ta!

Asadar….din materiale nu prea complicate cum sunt hartie colorata, carton, lipici, tempera, foarfece de diferite forme si sclipici am realizat cateva modele de felicitari care speram sa va fie de folos pentru aceasta luna speciala.


Un comentariu:

Parerea ta conteaza....