Crede în ceea ce poţi deveni!

,,Din Vale suntem noi şi chiar de e Seacă ne pasă de voi!,,

25 februarie, 2010

Rugăciune pentru canonizarea Fericitului Adolph Kolping


Atotputernice, veşnice Dumnezeule,

Tu ni l-ai dăruit pe Fericitul Adolph Kolping ca mijlocitor şi model demn de urmat. El şi-a dedicat viaţa tinerilor cu problemele lor de ordin religios şi social. Pentru mulţi era un îndrumător spiritual neobosit, învăţător răbdător şi prieten credincios.
El a trăit în mod exemplar o viaţă plină de iubire pentru Fiul Tău. Credinţa lui în Biserică este un model pentru noi. Dorinţa lui a fost ca munca, familia şi societatea să fie înţelese din perspectiva credinţei. Ajutorul reciproc în cadrul comunităţii l-a înţeles ca împlinire a poruncii de iubire a aproapelui.
Sacramentele, Sfânta Scriptură şi rugăciunea au fost izvorul puterii lui, prin care a reuşit să creeze o operă în slujba Ta şi a oamenilor.Din toate timpurile Tu ne-ai chemat să participăm la construirea împărăţiei Tale şi de aceea Te rugăm: ajută-ne să contribuim la învingerea sărăciei, a nedreptăţii şi disperării. Ajută-ne, prin mijlocirea Fericitului Adolph Kolping, să pledăm pentru viaţă, protejarea căsniciei şi a familiei. Ajută-ne să devenim în cadrul comunităţii Bisericii şi a Organizaţiei Internaţionale Kolping sarea pământului şi lumina lumii.
Împlineşte speranţa noastră de a-l cinsti pe Fericitul Adolph Kolping ca sfânt, în cadrul comunităţii bisericeşti, împreună cu toate naţiunile şi în toate limbile popoarelor. Ajută-ne să participăm la desăvârşirea împărăţiei Tale în această lume prin credinţă, speranţă şi dragoste, aşa cum a făcut-o şi Adolph Kolping.
Prin Isus Cristos, Domnul nostru. Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza....